Harerne                
Af Søren Lange     

 

Vi har nu haft det første år med Golfbox der har virket rigtigt godt. Det har stort set passet med det antal personer vi har været, og den tildelte tid vi har fået tildelt. Det har givet bedre flow i spillet at vi kan gå ud med 10 min. mellemrum, hvor vi tidligere skulle "presse" 30 - 35 personer igennem på én time. Vi  har også fået en hjemmeside, www.hareklubben.dk, hvor Henning Lindballe er web-master. En stor tak til ham. På hjemmesiden er der billeder fra div. arrangementer, også efterårsturneringern og der er bl.a. også link til de nye golfregler gældende fra 2008.

Det er nu 5. sæson vi går ind i, og mere end 2/3 af deltagerne har været med fra begyndelsen. Vi kan være max. 36 til vore Hareturneringer, hvor vi mødes torsdage på 1.tee sted kl. 08.45 ( efter at have tilmeldt på Golfbox, inden kl. 18.00 om tirsdagen). Vi har en intern mail box, som man kan tilmelde sig for information.

Der laves ikke start liste til denne turnering, men vi blander scorekort, og går ud i tilfældige række følge. Det fremmer det sociale samvær. Der har været flere afstemninger, om der skulle laves start liste, men det har der ikke været flertal for.

Én torsdag, som regel den første torsdag i måneden har vi fælles spisning med "små" præmier.

Med ønsket om en god sæson 2008

                                                                             Søren Lange